Dr. OHHIRA fermentuotas ekstraktas
5 metus brandintas augalinis ekstraktas OM-X vartojamas siekiant sukurti palankią terpę gerosioms žarnyno bakterijoms, atsakingoms už imuninę sistemą, žarnyno sveikatą ir mūsų bendrą savijautą.
Skaidulinės medžiagos iš 15 skirtingų augalų: daržovių, uogų, vaisių, grybų ir jūros dumblių, fermentuotų kartu su probiotinėmis kultūromis.
Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase.
Fermentacijai paspartinti pridedama probiotinių kultūrų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir S.Thermophilus šeimoms. Masė toliau brandinama anaerobinėmis sąlygomis dar 2 arba 4 metus.
Į fermentuoto augalinio ekstrakto OM-X® sudėtį įeina 15 skirtingų natūraliai Japonijos gamtoje užaugusių augalų, turtingų mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:
- DARŽOVĖS - daržinis špinatas ir tamsusis kopūstas
- VAISIAI ir UOGOS - slyvos, figos, raudonosios vaškuonės, kvapieji mandarinai, šilauogės, goji uogos
- DUMBLIAI Laminaria ir Undaria bei JŪRŽOLĖS Hijiki
- GRYBAI – šiitake ir maitake grybai, braziliškas agarikas
Ingredientų gausa ir įvairovė užtikrina, kad bus pasirūpinta maistu, tinkančiu skirtingoms bakterijų padermėms.
Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra daugiau kaip 500 biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių per ilgą fermentacijos laikotarpį. Tai:
- 247 peptidai
- 80 lipidų
- 59 organinės rūgštys (įskaitant trumpos grandinės riebalų rūgštis* ir fulvinę rūgštį**)
- 38 amino rūgštys
- 26 aminai
- 24 steroliai
- 19 angliavandenių
- 12 polifenolių
- 10 nukleino rūgščių
- 6 amidai
- 3 terpenai
Sudedamosios dalys:
galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957).
Viename 2,5 g maišelyje yra:
750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551,12 mg oligosacharidų, 247,89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84,84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas), 40,57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36,15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26,55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.
Vartojimas:
Suaugusiems ir vaikams nuo 1 metų amžiaus: po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal individualų poreikį). Vaikams nuo 0 iki 1 metų – po 1/3 maišelio. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti vandeniu. Atidarius maišelį - suvartoti nedelsiant.
Tinka vartoti nėštumo ir žindymo metu.
Neviršyti nustatytos fermentuoto ekstrakto rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas (fermentuotas ekstraktas) neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Prekę turime sandėlyje
Pristatymas: 1-3 d.d.
Gaminio spalva gali nežymiai skirtis nuo matomos nuotraukoje. Produkto aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio, todėl įmanoma, kad nepaminėtos visos produkto savybės.